Concurs de pictura pentru copii: picturi pentru planeta

Diana Fan, Castigatoarea marelui premiu, 13 ani, SUA
http://www.unep.bayer.com/en/international-children_s-painting-competition-21.aspx

Toti copiii sunt invitati sa participle la Competitia Internationala de Pictura pentru Copii – Picturi pentru planeta! A fost lansata o noua editie cu tema “Apa: Sursa a vietii. De unde vine?”

Incepand de acum, copiii din intreaga lume cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani, pot trimite picturi la Concursul International de Pictura pentru Copii pe teme de mediu. Varsta trebuie sa fie implinita pe data de 5 iunie 2013 cand sarbatorim Ziua mondiala a mediului inconjurator.

Anul 2013 va fi pentru Organizatia Natiunilor Unite, Anul international dedicat cooperarii in domeniul apei. In conformitate cu acest lucru, tema concursului va fi “Apa: sursa a vietii. De unde vine?” Data limita pentru trimiterea picturilor si inscrierea in concurs este 28 februarie 2013.

Copiii pot trimite o singura pictura care nu mai poate fi inscrisa intr-o alta competitie. Materiale pentru desen pot fi selectate in mod liber. Imaginile trimise trebuie sa fie in format A3 sau A4 si etichetate pe spate cu numele participantului, prenumele, sexul, data nasterii, adresa, numarul de telefon si adresa de e-mail. Pictura nu trebuie sa icluda cuvinte sau descrieri. Nu se accepta versiunea electronica a imaginii.

Va rugam sa trimiteti picturile la sediul Bayer SRL:
Gabriela Tunareanu
Corporate Communication Officer
SC Bayer SRL
Sos. Pipera nr. 42, Sector 2 Nusco Tower
020112, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 (0)21 529 59 00

Despre parteneriatul UNEP si Bayer
Concursul de pictura este un proiect de parteneriat intre Bayer si Programul Natiunilor Unite pentru mediul inconjurator (United Nation Environment Programme – UNEP).
Bayer este prima companie din lume care a inceput un parteneriat pe termen lung cu Programul Natiunilor Unite pentru mediul inconjurator (UNEP) pentru tineri si mediu. Cooperarea se concentreaza asupra copiilor si tinerilor din intreaga lume care sunt interesati de problemele de mediu, cu scopul promovarii angajamentului lor fata de mediu, dezvoltarii cunostintelor si incurajarii schimbului de experienta la nivel mondial.
Proiectele de parteneriat acopera o gama larga de evenimente si concursuri de creatie pentru copii si tineri. Acestea includ conferinte internationale, vizite de studiu, forumuri stiintifice si de pictura si concursuri foto.
Pentru galeria foto a picturilor castigatoare din editiile anterioare mergeti la :
www.childrenspaintingcompetition.bayer.com

About SfatulZilei.info

Materialele aparute sub semnatura "SfatulZilei.info" pot fi comunicate de presa, anunturi sau articole semnate de colaboratori ocazionali.